<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4823985804548925661\x26blogName\x3dDjurens+R%C3%A4tt+%C3%96rebro\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://djurensrattorebro.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://djurensrattorebro.blogspot.com/\x26vt\x3d836483397692143832', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Djurens Rätt Örebro
 

Rapport från årsmötet

Så var årsmötet för Djurens Rätt Örebro avklarat. Uppslutningen var riktigt bra och vi fick se många nya ansikten. Inriktningen på mötet var främst organisatoriskt, dvs. fokuserat på att sätta punkt för föregående år och tillsätta de poster vi behöver för att våran förening ska fungera bra det kommande året, men även en del riktlinjer togs upp och vi har därför ett antal projekt vi siktar på att genomföra. Det inkluderar bland annat att informera på Örebro läns skolor, sätta upp bokbord och vegancafé på lokala spelningar, aktioner på försöksdjurens dag, skicka representanter till Djurens Rätt sommarturné, och det är bara en del av de vi kommer att göra.

Våran lokalförening har som kanske bekant nystartat och 2008 blir vårat första helår som förening i nuvarande form, förra året kan vi känna oss nöjda över och säkerligen kommer 2008 att bli ännu bättre!

Etiketter:

There